• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Wat u nog meer moet weten

De genoemde prijzen zijn per persoon, exclusief € 2,00 verblijfsbelasting per persoon per nacht en zijn geldig tot 31 december 2020. Kinderkorting of toeslag voor het bijplaatsen van een extra bed op aanvraag. Voor groepsreserveringen kunnen wij een speciale offerte voor u maken. In het hoogseizoen is het reserveren van 1 overnachting in het weekend slechts als last-minute boeking mogelijk
U kunt online reserveren via het beveiligde boekingssysteem op deze website maar ook telefonisch of per e-mail, waarna u in elk geval van ons een schriftelijke bevestiging ontvangt. Omdat een hotelreservering verplichtingen met zich mee brengt, adviseren wij u om zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering. Het is niet verplicht maar wordt wel aanbevolen, dit om gevrijwaard te worden van eventuele onvoorziene annuleringskosten.
Ons hotel is geopend van 1 maart tot 30 december 2020. Tijdens de Kerstperiode hebben wij speciale kerstarrangementen voor u.
Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Op de dag van vertrek kunt u tot 10.30 uur van de kamer gebruik maken.
Tussen 08.00 uur en 10.00 uur kunt u dagelijks genieten van ons uitgebreid en luxe ontbijtbuffet. Elke avond serveren wij tussen 18.00 uur en 19.30 uur een uitstekend viergangendiner voor u. Bij een reservering op basis van logies en ontbijtbuffet is het dagelijks mogelijk om uw verblijf uit te breiden met het menu van de dag.
Voor onze hotelgasten is er een ruime gratis parkeerplaats ter beschikking. Tevens is er een afsluitbare garage voor fietsen en motoren met een gratis oplaadpunt op zonne-energie voor e-bikes.
Wij accepteren de volgende betaalmogelijkheden: Contant | PIN-Maestro | Visa-Card | Master-Card | Vooruitbetaling per bank of giro.
Huisdieren zijn in het hotel & restaurant niet toegestaan.
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Klik hier voor het downloaden van de UVH.

Restaurant

RestaurantCreatieve kookkunst met een zuidelijk accent op basis van seizoen- en marktverse producten, een originele wijnkaart en typische streekgerechten.
lees verder

Arrangementen

ArrangementenGeniet van onze aantrekkelijke arrangementen of boek tussendoor een heerlijke mini vakantie in Bourgondisch Zuid-Limburg
lees verder

Hotel

HotelEen smaakvol ingericht hotel dat modern comfort en een rijke toeristische traditie op harmonische wijze combineert. Met een eigen stijl zonder concessie’s.
lees verder

Info & Reserveren

Hotel Berghoeve ***(s)
Julianastraat 20
6285 AJ Epen
+31 (0)43 455 1248
info@berghoeve.nl

Onze nieuwsbrief

het weer in Epen...

Volg ons op...

Lees de reviews op...