• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Een Corona-proof Hotel Berghoeve

De gezondheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers in ons familiebedrijf heeft onze hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de meest recente maatregelen die het RIVM en de Nederlandse overheid hebben afgekondigd strikt op. Hieronder leggen wij uit welke maatregelen wij hebben genomen om er samen met u een veilig en comfortabel verblijf van te maken waarbij onze gastvrijheid, service en kwaliteit centraal staan.

In het algemeen...
Houd 1,5 meter afstand van onze medewerkers en andere hotelgasten. Bezoek ons hotel niet bij (milde) verkoudheidsklachten en/of andere verschijnselen van Covid-19 die daar op lijken. Als u tijdens uw verblijf verkoudheidverschijnselen begint te krijgen laat het ons dan weten. Volg de instructies van onze medewerkers op.

Aankomst in het hotel
Wij heten u graag persoonlijk welkom en maken u wegwijs in ons hotel. Onze medewerkers dragen beschermende middelen zoals deze zijn voorgeschreven. Tevens is er de mogelijkheid om uw handen te reinigen na uw reis.

Door de ruime opzet van het hotel is het gelukt om overal de 1,5 meter en zelfs meer afstand te kunnen garanderen. Bovendien is het hotel en restaurant alleen toegankelijk voor gasten van Hotel Berghoeve.

Op de dag van aankomst is uw kamer beschikbaar vanaf 14.00 uur en op de dag van vertrek kunt u tot 10.30 uur van de kamer gebruik maken. In verband met de extra hygiënemaatregelen en werkzaamheden van de housekeeping vragen wij u vriendelijk om deze tijden te respecteren.

Looproutes
Om voldoende afstand te garanderen zijn er looproutes aangebracht bij de receptie en in het restaurant. De 1,5 meter is hierbij leidend en wij vragen u dringend om uw medewerking te verlenen aan de social distancing richtlijnen in en om het hotel. Als u gebruik maakt van de lift vragen wij u om te wachten zolang de lift niet leeg is. 

Hygiëne
Wij garanderen regelmatige reiniging en desinfectie van blootgestelde oppervlakken en contactpunten zoals deurgrepen en liftknoppen. Onze medewerkers dragen de voorgeschreven beschermende middelen en handelen volgens de meest recente richtlijnen van het RIVM. Op meerdere plekken in de openbare ruimtes bieden wij u desinfecterende dispensers aan.

Ontbijt & Diner
Voor het ontbijt en diner heeft u een eigen tafel in het restaurant voor de duur van uw verblijf. Om voldoende afstand te bewaren, serveren wij het diner op een bijzettafel.

Toiletten
Onze openbare toiletten zijn vooralsnog gesloten en u maakt gebruik van uw eigen toilet op de hotelkamer. 

Housekeeping
De medewerkers van onze housekeeping dragen de voorgeschreven beschermende middelen en werken volgens extra hygiëne maatregelen en procedures. De kamers worden elke dag geventileerd, gepoetst en gedesinfecteerd. Als u het niet prettig vindt dat er housekeeping op uw kamer komt tijdens uw verblijf, laat het ons weten en wij voorzien u dan dagelijks van schone handdoeken zonder op uw kamer te komen.

Tot slot...
Wij kunnen ons voorstellen dat u naar aanleiding van bovenstaande informatie en de meest recente maatregelen of berichtgeving vanuit de overheid nog vragen heeft over het plannen van een vakantie. Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +31 (0)43 455 1248 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Restaurant

RestaurantCreatieve kookkunst met een zuidelijk accent op basis van seizoen- en marktverse producten, een originele wijnkaart en typische streekgerechten.
lees verder

Arrangementen

ArrangementenGeniet van onze aantrekkelijke arrangementen of boek tussendoor een heerlijke mini vakantie in Bourgondisch Zuid-Limburg
lees verder

Hotel

HotelEen smaakvol ingericht hotel dat modern comfort en een rijke toeristische traditie op harmonische wijze combineert. Met een eigen stijl zonder concessie’s.
lees verder

Info & Reserveren

Hotel Berghoeve ***(s)
Julianastraat 20
6285 AJ Epen
+31 (0)43 455 1248
info@berghoeve.nl

Onze nieuwsbrief

het weerbericht in...

Volg ons op...

Lees de reviews op...